Već ste dodali 3 nekretnine

OSIJEK, KUĆA KATNICA 240 m2, 3 CJELINE, ADAPTIRANO, ODLIČNA LOKACIJA

185.000,00EUR

Opis

Predstavljamo vam ovu kuću katnicu smještenu u osječkom naselju Novi grad, u iznimno mirnoj ulici, koja pruža savršeni okoliš za obiteljski život. Ova impozantna kuća ima ukupnu stambenu površinu od 240 m2, smještena na zemljištu od 310 kvadratnih metara.

Kuća se sastoji od 3 odvojene cjeline: 1. dvosoban stan u prizemlju i podrumu, 2. stan u prizemlju 3 sobe, hodnik, kupaonica i 3. kat i potkrovlje.
1. Dvosoban stan površine 51,24 m2, koji se sastoji od 2 etaže: podruma (kuhinja, blagovaonica, kupaonica, predsoblje) i prizemlja (dnevna soba, spavaća soba). Ovaj prostor je adaptiran prije 3 godine, modernog dizajna.
2. Stan površine 50 m2, a koji se sastoji od hodnika, 3 manje sobe, kupaonice.
3. Kat i potkrovlje površine 146 m2, a sastoji se od kuhinje, blagovaonice, dnevne sobe, sobe, kupaonice, hodnika na katu i 3 sobe, kupaonice, hodnika u potkrovlju. U ovu cjelinu se ulazi stepeništem preko natkrivene terase.
Otprilike 100 m2 zelene površine u dvorištu i pomoćna prostorija.

Nekretnina je u odličnom stanju, kvalitetno sagrađena i adaptirana kroz godine. Cijelo potkrovlje je adaptirano prije 10 godina, a prije toga je rađen novi krov i izolacija. Isto tako stolarija je cijela promijenjena na nekretnini. Prije 3 godine je napravljen cijeli dvosobni stan u prizemlju i podrumu, nova kupaonica na katu, nova ulazna vrata, nova natkrivena terasa.

Grijanje: kombinacija plinske peći i grijalice/radijatori na struju, po potrebi i klima uređaji. Novi bojleri postavljeni u nekretnini.
Hlađenje: klima uređaji.

CIJENA: 185.000 EUR.
Posebna ponuda: Moguća zamjena za manji stan u Osijeku ili manju kuću u Osijeku i okolici.
Kuća se ne prodaje putem stambenog kredita banke.
Ova kuća pruža nevjerojatan stambeni potencijal i omogućuje različite opcije korištenja – od stambenog prostora za više generacija obitelji do mogućnosti poslovne djelatnosti ili najma.

240m2
9Broj soba
4KupaonicaKontaktirajte agenta

Pošalji upit
Server Error: WordPress mail function failed!
Vaš upit je poslan! Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
Grad/Općina Osijek
Država Croatia (Hrvatska)

Dodatno


  • Klima
  • Ostava
  • Parkiralište

Predlažemo da pogledate:

Vrh

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

Kolačići se koriste samo za privatno praćenje pregleda stranice.
Vaši podaci neće biti nigdje objavljeni.

Google Analytics

Advertising

Analytics

Other