Već ste dodali 3 nekretnine
Podravski Podgajci (Donji Miholjac), Osječko-baranjska

PLANTAŽA KAMČATSKE BOROVNICE, 2 KUĆE + OPG, 6000 m2 – NEPONOVLJIVA PRILIKA!

120.000,00 EUR

Opis

Neponovljiva prilika za kupovinu već uhodanog posla koji ima izuzetan potencijal kako poslovni tako i stambeni. Ukoliko ne znate za kamčatsku borovnicu, istražite ju i biti će vam jasno zašto je velika potražnja za ovom čudesnom bobicom i zašto je sve popularnija na tržištu.
Prodajemo 2 kuće prizemnice u mjestu Podravski Podgajci (Donji Miholjac). Kuće se nalaze jedna do druge, ulična širina zemljišta iznosi 30 metara, a ukupna površina zemljišta čak 6113 m2. Osim nekretnine, prodaje se i uhodani OPG.
Na zemljištu iza obje kuće nalazi se ograđena plantaža kamčatske borovnice (eko uzgoj) i to 1250 sadnica s mjestom i potencijalom za sadnjom dodatnih sadnica. Polovica plantaže je stara 6 godina, dok je druga polovica stara 3 godine. Inače dožive do 50 godina, a trenutno su u punom rodu. U godinu dana je moguće prikupiti čak oko 5 tona borovnice. Prosječna cijena na tržištu = 100 kuna/kg. Zbog visoke potražnje, nećete imati problema s prodajom. Svake godine je moguće ostvariti poticaje za proizvodnju preko OPG-a.
Plantaža se navodnjava pomoću 2 bunara.

Uz plantažu i OPG, prodaju se obje kuće na zemljištu od kojih je jednu potrebno adaptirati (moguće napraviti apartmane za seoski turizam), a druga kuća je nedavno adaptirana.
U adaptiranoj kući na priloženim fotografijama nalazi se: kupaonica, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, 2 spavaće sobe i nedovršeni apartman (soba+kupaonica) te pomoćne prostorije poput ostave i podruma. Izuzetno ugodan ambijent u kući gdje je sve adaptirano u zadnjih nekoliko godina. Grijanje: klima uređaj. Sav namještaj ostaje kupcu.
Kupcu se ostavlja i sav alat i strojevi za održavanje nekretnine: kosilice, trimeri, traktor kosilica, čamac, lopate… Moguće je otkupiti i gospodarsko vozilo (kombi), cijena po dogovoru.
Kuća i plantaža imaju video nadzor.
U blizini kuće (do 100 metara) se nalazi i stara drava gdje se može ići na pecanje ili uživati u prirodi. Veliki potencijal za seoski turizam.

CIJENA: 120.000 EUR-a.
U cijenu ulazi: adaptirana kuća s apartmanom, starija kuća za adaptaciju, preko 6000 m2 zemljišta, plantaža borovnice, uhodani OPG, sav namještaj i alati.
Jedinstvena prilika!

6113m2
5Broj soba
2KupaonicaKontaktirajte agenta

Pošalji upit
Server Error: WordPress mail function failed!
Vaš upit je poslan! Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
Grad/Općina Podravski Podgajci (Donji Miholjac)
Županija Osječko-baranjska
Država Croatia (Hrvatska)

Dodatno


  • Klima
  • Namješteno
  • Ostava
  • Podrum
  • Pomoćne prostorije

Predlažemo da pogledate:

Vrh