Već ste dodali 3 nekretnine

ŠARENGRAD, VIKENDICA NA DUNAVU, GRADSKA VODA, STRUJA, LEGALIZIRANO, VELIKI PLAC, VOĆNJAK, VINOVA LOZA

45.000,00EUR

Opis

S ponosom predstavljamo ovu predivnu kuću za odmor smještenu između Šarengrada i Iloka, Hrvatska. Ova nekretnina nudi savršenu kombinaciju mira, privatnosti i prirodnog okoliša na impresivnom zemljištu od gotovo 3000 m2.

Vikendica se smjestila u idiličnom okruženju između Šarengrada i Iloka, pružajući vam jedinstvenu priliku za bijeg od gradske vreve i stresa. Cijelo imanje je ograđeno ogradom i živicom, pružajući osjećaj privatnosti i zaštite. Objekat je povučen od ulice, a široki put između dviju vinovih loza vodi od ulazne kapije do samog objekta.

Ova kuća za odmor nudi ukupno 80 m2 površine. Sastoji se od prostrane sobe, kuhinje i blagovaonice, kupaonice, garaže i natkrivenog prostora koji uključuje terasu i vanjsku ljetnu kuhinju. Unutarnji prostor se grije pomoću peći na drva, a ugrađena klima može služiti i za grijanje i hlađenje. Sve ovo pruža udobnost i funkcionalnost tijekom cijele godine. Trenutni vlasnici su koristili kuću i za stanovanje i za odmor bez ikakvih poteškoća.

Dvorište obuhvaća pomoćnu prostoriju/ostavu površine 22m2 s provedenom strujom i vodom, građenu kombinacijom drvene i tvrde gradnje, s dimnjakom koji služi primjerice za pečenje rakije, džemova… Također, u dvorištu se nalazi natkrivena ostava za drva, vanjski tuš i vanjski WC. Oko 100 različitih voćki, bašta 2 reda vinove loze.

Kuća ima gradski priključak vode i struje, a na krovu su postavljena 2 solarna panela i vjetrenjača za dodatno napajanje električnom energijom. Kišnica se sakuplja u cisterni i može se koristiti za navodnjavanje voćki i vrta. U garaži i ostavi nalazi se bogat inventar alata i strojeva koji služe za održavanje nekretnine, a stvar dogovora. Kuća je također osigurana u Croatia osiguranju za iduću godinu.

Cijena: 45.000 EUR-a

Nekretnina je legalizirana, čistog je vlasništva i održavana te adaptirana kroz godine.
Ova jedinstvena kuća za odmor pruža priliku za život u skladu s prirodom i udobnostima modernog života. Ako tražite mjesto gdje ćete se opustiti i uživati u miru, kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovoj nekretnini i dogovorili razgledavanje. Vaša oaza čeka!

IVANKOVIĆ NEKRETNINE BAVE SE USPJEŠNO PROMETOM NEKRETNINA ZADNJIH 20 GODINA!
SVE U VEZI NEKRETNINA NA JEDNOM MJESTU!
www.ivankovic-nekretnine.hr

KONTAKT
Josip Ivanković: 098802870
Ivica Ivanković: 098253730
info@ivankovic-nekretnine.hr

2895
2Broj soba
2Kupaonica
1GaražaKontaktirajte agenta

Pošalji upit
Server Error: WordPress mail function failed!
Vaš upit je poslan! Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
Grad/Općina Šarengrad
Država Croatia (Hrvatska)

Dodatno


  • Klima
  • Namješteno
  • Podrum
  • Pomoćne prostorije

Predlažemo da pogledate:

Vrh

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

Kolačići se koriste samo za privatno praćenje pregleda stranice.
Vaši podaci neće biti nigdje objavljeni.

Google Analytics

Advertising

Analytics

Other