Već ste dodali 3 nekretnine

STAMBENO-POSLOVNA ZGRADA, TENJA, SOLARNI PANELI,CAFFE BAR+KUĆA

370.000,00EUR Kuća Za prodaju

Opis

Zgrada na prodaju se sastoji od poslovnog prostora (ugostiteljski lokal) i stambene kuće katnice. Nekretnina je etažirana na 2 etaže od čega je jedna etaža poslovni prostor (lokal), a druga etaža stambeni objekat s dvorištem i pomoćnim zgradama. Uskoro će biti postavljeni solarni panel, a kuća se prodaje zajedno sa solarnim panelima.
Ukupna površina zemljišta: 559 m2 od čega je 254 m2 dvorišta. Ukupna neto površina objekta iznosi 311 m2, bruto površina oko 400 m2.

Etaža 1:
U prizemlju s ulične strane se nalazi uhodani caffe bar koji radi neprestano od 2001. godine, a koji se nalazi na izuzetno prometnoj glavnoj ulici, a radi se caffe baru Downtown. Lokal ima neto površinu od 88 m2, a sastoji se od caffe bara, skladišta, predprostora, muškog i ženskog wca, ostave. Dodatno uz lokal pripada i terasa površine 46 m2. Ispred i okolo lokala se nalaze asfaltirana parkirališna mjesta za goste. Vlasnik ostavlja budućem kupcu svu opremu i namještaj u svojem vlasništvu. U ovom trenutku je lokal iznajmljen, novi vlasnik može slobodno odlučivati u dogovoru s najmoprimcem oko daljnjeg poslovanja lokala, najma ili izlaska iz najma.

Etaža 2:
Kuća katnica neto površine 223 m2, od čega je prizemlje 95 m2, a kat 128 m2. U prizemlju se nalazi predsoblje, hodnik, prostrana novoadaptirana kupaonica, predivan dnevni boravak s kuhinjom, blagovaonicom, ostavom i izlazom na betoniranu terasu i dvorište.
Na katu se nalazi hodnik, kupaonica koja se koristi za pranje i sušenje veša te 3 apartmana od kojih su 2 apartmana svaki po 24 m2 te se sastoje od predsoblja, kupaonice i sobe s izlazom na manju dvorišnu terasu te apartman površine 46 m2 koji se sastoji od 2 ulaza (2 ulazna vrata), velike otvorene prostorije i 2 kupaonice. Ovaj apartman ima izlaz na veliku terasu površine 36 m2. Kuća ima čak 6 kupaonica!

Kuća ima svoj odvojeni kolni ulaz, dvorište i pomoćne prostorije. Od pomoćnih prostorija postoji garaža, spremište i nadstrešnica.
Nekretnina je izolirana, ima PVC stolariju, a uskoro će imati i svoje solarne panele postavljene na krov kuće tako da je nekretnina izuzetno štedljiva i ekonomski učikovita.

Obje etaže su potpuno samostalne, svaka ima svoje zasebne priključke što posebno olakšava daljnje korištenje, potencijalni najam ili zasebnu prodaju.
Kuća se trenutno koristi kao jedna cjelina, moguće ju je iskoristiti na više načina. Jedna velika stambena cjelina, više odvojenih stambenih cjelina za veću obitelj ili za najam. Veliki potencijal u ostvarivanju prihoda od najma kako lokala tako i stambenog prostora.

Grijanje prizemlje: plinsko centralno grijanje na novi kondenzacijski bojler u prizemlju, kupaonica u prizemlju ima podno grijanje.
Grijanje kat: podno centralno grijanje na struju
Grijanje lokal: plinsko centralno ili klime na struju
Hlađenje: klima uređaji

Jedinstvena prilika za dugoročnu investiciju i kombinaciju poslovnog i stambenog potencijala.
Nekretnina je legalna, moguća prodaja putem kredita banke.

CIJENA: 370.000 EUR-a.
Nekretnina se prodaje potpuno namještena (lokal i stambeni prostor). Također, nekretnina se prodaje zajedno s postavljenim solarnim panelima na krovu nekretnine.
Nalazi se na glavnoj cesti u Tenji, caffe bar Downtown.
Moguća zamjena za drugu nekretninu uz nadoplatu ili zamjena za par nekretnina zavisno o dogovoru.

IVANKOVIĆ NEKRETNINE BAVE SE USPJEŠNO PROMETOM NEKRETNINA ZADNJIH 20 GODINA!
SVE U VEZI NEKRETNINA NA JEDNOM MJESTU!
www.ivankovic-nekretnine.hr

KONTAKT
Josip Ivanković: 098802870
Ivica Ivanković: 098253730
info@ivankovic-nekretnine.hr

311m2
5Broj soba
8Kupaonica
1GaražaKontaktirajte agenta

Pošalji upit
Server Error: WordPress mail function failed!
Vaš upit je poslan! Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
Grad/Općina Tenja
Država Croatia (Hrvatska)

Dodatno


  • Balkon
  • Klima
  • Lođa
  • Namješteno
  • Pomoćne prostorije
Created 18. travnja 2024.
Last Update 23. travnja 2024.

Predlažemo da pogledate:

Vrh