Već ste dodali 3 nekretnine

URBANA VILA 3 STANA, REKONSTRUKCIJA 2 ZGRADE, SVE SPREMNO ZA RADOVE

240.000,00EUR

Opis

Prodajemo postojeću kuću s pomoćnom zgradom koja se nalazi u Osijeku, naselje Retfala, ulica Mlinska. Kuća i pomoćna zgrada se nalaze na zemljištu površine 436 m2. Postojeća kuća ima tlocrtnu površinu od 125 m2, a pomoćna zgrada ima tlocrtnu površinu 97 m2.
Nekretnina ima pravomoćnu građevinsku dozvolu za rekonstrukciju postojeće obiteljske kuće u stambenu zgradu sa 3 stana i 3 garaže (urbana vila). Sve ishođeno, plaćeno i spremno za početak radova rekonstrukcije, prijavljeno je građenje. Plaćeni svi priključci i doprinosi.
Sva dokumentacija je odrađena i spremna za početak gradnje: građevinska dozvola, glavni arhitektonski projekt, građevinski projekt, strojarski projekt, elektrotehnički projekt, glavni projekt vodovoda i kanalizacije i 3D projekcija.

Novi objekt bi se sastojao od:
1. STAN PRIZEMLJE: hodnik, kuhinja s blagovaonicom idnevnim boravkom, kupaonica, 2 spavaće sobe i ostava, ukupna površina 79,15 m2. Uz stan dolazi pripadajuća ostava u podrumu + garaža i komad dvorišta.
2. STAN 1. KAT: hodnik, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonica, 2 spavaće sobe i balkon, ukupna površina 91.31 m2. Uz stan dolazi pripadajuća ostava u podrumu + garaža i komad dvorišta.
3. STAN 2. KAT: hodnik, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonica, 2 spavaće sobe i balkon, ukupna površina 91.31 m2. Uz stan dolazi pripadajuća ostava u podrumu + garaža i komad dvorišta. Stanovi na 1. i 2. katu su identični.
Na priloženim fotografijama 3D projekcije moguće je vidjeti kako bi novi objekt trebao izgledati. Priloženi su i tlocrti.
Potencijalni kupci mogu dobiti uvid u svu dokumentaciju dolaskom u naš ured.
Uz minimalna rušenja i relativno niske troškove rekonstrukcije postojećih objekata mogu se dovršiti svi radovi. Potrebno betonirati gornju deku, vanjske zidove i pregrade što se tiče grubih radova, a ostalo su sve završni radovi.

CIJENA: 240.000 EUR-a.

436Kontaktirajte agenta

Pošalji upit
Server Error: WordPress mail function failed!
Vaš upit je poslan! Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
Grad/Općina Osijek
Država Croatia (Hrvatska)

Dodatno


  • Podrum
  • Pomoćne prostorije

Predlažemo da pogledate:

Vrh

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

Kolačići se koriste samo za privatno praćenje pregleda stranice.
Vaši podaci neće biti nigdje objavljeni.

Google Analytics

Advertising

Analytics

Other