Već ste dodali 3 nekretnine

ERDUT, ADAPTIRANA KUĆA VISOKO PRIZEMNICA 120 m2, PREDIVNA TERASA, PODRUM, DVORIŠTE

90.000,00EUR Kuća Za prodaju

Opis

Prodajemo kuću visoko prizemnicu koja se nalazi u mjestu Erdut u blizini državnog prijelaza Hrvatska-Srbija, brojnih vikend naselja, rijeke Dunav i Drave, svetišta Aljmaš kao i okruženost prirodnim ljepotama. Otprilike 30 kilometara do centra Osijeka ili Vukovara, 20-30 minuta automobilom.
Kuća se nalazi u izuzetno mirnoj ulici, blizina novoadaptirane državne ceste s biciklističkom i pješačkom stazom, a što doprinosi razvoju okolnih mjesta, ruralnog i biciklističkog turizma kao i već popularne destinacije svetišta u Aljmašu. Erdut je mjesto u kojemu se sve više ljudi okreće kada je u pitanju miran obiteljski život, bavljenje poljoprivredom ili vinogradarstvom, ruralnim turizmom kao i potencijal za najam soba, apartmana za prenoćište vozača.
Kuća se nalazi na zemljištu ukupne površine 1237 m2, dimenzija zemljišta otprilike 17 metara širina, 68 metara dubina. Na zemljištu se nalazi kuća visoko prizemnica koja se sastoji od podruma, prizemlja s predivnom natkrivenom terasom i nedovršenog potkrovlja ukupne površine 120 m2. U dvorišnom dijelu se nalazi manji plastenik, bašta i samo dvorište.
U prizemlju kuće se nalazi hodnik, velika kupaonica s uzidanom tuš kabinom, velika spavaća soba, manja spavaća soba i jedna velika prostorija u kojoj se nalazi kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak s izlazom na veliku i prostranu natkrivenu terasu. Terasa ima površinu od približno 40 m2 i gleda na dvorišni dio nekretnine. Na terasi se nalazi zidana pečenjara (roštilj) i kopani bunar koji je u funkciji i spojen na pipu u dvorištu (hidropak u podrumu). U podrumu se nalaze 2 velike prostorije, podrum je suh, visok te ga je moguće koristiti i za stambenu namjenu ili za garažu, radionicu, ostavu, vinski podrum i slično. Potkrovlje je nedovršeno, postoje posebne stepenice za gore tako da je moguće napraviti još jedan stan/etažu od potkrovlja. Odlična prilika za višegeneracijsku obitelj ili dodatan smještaj u slučaju najma, turizma. Grijanje: peć na drva Gradska voda, gradska struja. Moguće je priključiti i gradski plin na nekretninu.
Dvorište je potpuno ograđeno, a budući kupac se može nastaviti baviti povrtlarstvom u svojemu vrtu.
Nekretnina je u odličnom stanju, građena prije 30-ak godina i detaljno adaptirana prije 10-ak godina.
Izuzetno topla i ugodna nekretnina za život i uživanje, bijeg od užurbanog gradskog života.

CIJENA: 90.000 EUR-a.

120m2
2Broj soba
1Kupaonica
1GaražaKontaktirajte agenta

Pošalji upit
Server Error: WordPress mail function failed!
Vaš upit je poslan! Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
Grad/Općina Erdut
Država Croatia (Hrvatska)

Dodatno


  • Parkiralište
  • Podrum
  • Pomoćne prostorije
Created 20. ožujka 2024.
Last Update 20. ožujka 2024.

Predlažemo da pogledate:

Vrh