Našli ste nekretninu, ali ste u strahu cijeli proces voditi sami?

Kupoprodaja nekretnine jedan je od najvećih pravnih poslova s kojima se suočavamo. S obzirom na još uvijek nesređeno stanje zemljišnih knjiga i katastra i manjak iskustva većine naših klijenata odlučili smo uvesti uslugu pravne podrške pri kupoprodaji ili najmu nekretnine kako bi vam olakšali sami proces kupoprodaje ili najma nekretnine.

Naša agencija posluje prema Zakonu o posredovanju u promet nekretnina, upisani smo u Registar posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te smo potpisnici Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina. Nadalje, poznajemo i primjenjujemo i mnoge brojne zakone u svakodnevnom poslovanju nekretninama kako bi vama pružili što kvalitetniju i sigurniju pravnu podršku.

Nudimo sljedeće pravne usluge:

  • Izrada kompletne dokumentacije vezane uz kupoprodaju (Predugovor, Kupoprodajni ugovor, Ugovor o najmu)
  • Dostava originalne dokumentacije (Izvadak iz zemljišne knjige (Vlasnički list), Posjedovni list, Izvadak iz katastarskog plana, Potvrda o kućnom broju i dr.)
  • Organiziranje i ovjeru potpisa na Ugovoru, a u slučaju kupoprodaje putem kredita  banke, prisustvovanje solemnizaciji ugovora o kreditu
  • Popunjavanje i predaja prijedloga za uknjižbu nekretnine ili uknjižbu hipoteke
  • Prijepis režija sa starog vlasnika na novog